“Pandemi sürecinde sağlıklı ve düzenli beslenme trendinin artması yoğurt yapma makinelerine olan talebi arttırdı.”

Geçtiğimiz yıl başlayan küresel salgının sonucunda tüketicilerin hayatları ve alışkanlıkları büyük değişikliklere uğradı. Bu sürecin sonucunda sosyal yaşantı azaldı, evlerde geçirilen zaman büyük oranda arttı. Tüketicilerin tüketim alışkanlıkları ve beslenme alışkanlıkları da büyük ölçüde değişti. Bu değişikliklerle birlikte geçtiğimiz birkaç yılda yükselen sağlıklı beslenme trendi de yükselişe geçti.

Sağlıklı ve düzenli beslenmenin en büyük parçalarından olan ev yapımı ürünlerin popülerliği bu süreçte giderek arttı. Tüketiciler katkı maddesi olmaksızın evde yapabilecekleri alternatiflere yöneldi.

yoğurt yapma

Yoğurt yapma makinesiyle evde doğal ve katkı maddesiz probiyotik hazırlamak mümkün!

Küçük, büyük pek çok kişinin her öğünde tükettiği kalsiyum ve probiyotik oranı yüksek olan yoğurt evde yapılabilen ürünler listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Hazır ürünlerdeki yoğun katkı maddesi, düşük besin değerleri ve lezzet farkları tüketicileri evde yoğurt yapmaya yönlendirdi. Özellikle yeni nesil makinelerin sunduğu kolay kullanım ile bu ürünlere olan talep geçtiğimiz yıllara kıyasla büyük ölçüde artış gösterdi.

Ev yapımı yoğurt elde etmek için geleneksel yöntemler olsa da tam kıvamında ürün elde etmek için yoğurt yapma makineleri tercih ediliyor. Doğru mayalanma süreci için ideal sıcaklığı otomatik olarak belirleyen bu makineler sayesinde tercih edilen kıvam kolaylıkla elde edilebiliyor.

Yoğurt yapma makineleri zaman ayarı, pişirme programları ve farklı boyutlardaki hazneleriyle tüketicilere kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda kompakt ve şık tasarımlarıyla hem tezgah üstünde hem de dolap içerisinde rahat bir şekilde konumlandırılabiliyor.

Hayatı kolaylaştıran otomatik pişiricileri keşfedin.

Masaüstü sunum gereçlerindeki en son trendleri keşfedin.

En yeni trendleri takip etmek ve lider tasarımcıların dünyasını keşfetmek için takipte kalın! Bültenimize abone olun!